Oplevelser

Aktiv ferie er go’ ferie!

Der er ingen grund til at kede sig i ferien på Tambosund Camping – hverken på eller uden for pladsen. Hvis du vil opleve den storslåede vestjyske natur med seværdigheder og attraktioner, så har vi samlet en lille buket af oplevelser her. Nogle er med entré, mens andre er gratis.

AKTIV FERIE
Tambosund Camping er beliggende nærmest på stranden og her er mange muligheder for en aktiv ferie.

Med Limfjorden lige uden for forteltet er aktiviteter på, i og ved vandet oplagt. Her er rig mulighed for at bade, for lystfiskeri, sejlsport og windsurfing. Pladsen har egen bådbro med bådslip.

Er du mere til fast grund under fødderne er der rund om pladsen et hav af afmærkede vandrestier og cykelruter. Har du ikke egen cykel med på ferien, kan du leje hos os. Se ruter og muligheder på visitstruer.dk

SYDTHY SVØMMEBAD
Lækkert svømmecenter med svømmebassin, børnebassin, vandrutsjebane, vipper, varmtvands bassin, sauna, solarium, Romersk Bad, Egyptisk Bad, café og meget, meget mere. Et sandt Atlantis for vandhunde uanset alder!
www.sydthy-svbad.dk

THY NATIONALPARK
Fra pladsen er der ikke langt til Thy Nationalpark, med den skønne, men barske natur. Her kan man virkeligt se effekten af elementernes raseren. Små hyggelige fiskelejer samt shopping i de lidt større byer, gør hurtigt turen til en heldagstur.
www.skovognatur.dk

JESPERHUS
I Jesperhus Blomsterpark står mere end 2 mio. blomster og venter på at begejstre dig. Hvis du tror det er kedeligt at gå i haven, så bliver du overrasket! Kom og oplev parken med blomster, dyrene i Jungle Zoo, spændingen i piratland, det vilde westernland og deres helt nye 4D biograf. Se, føl og mærk et sandt inferno af farver og skulpturer.
www.jesperhus.dk

HJERL HEDE
Hjerl Hede gør historien levende!

Hjerl Hede er et af Danmarks smukkeste naturområder, hvor vidtstrakte heder og næsten uvejsomt egekrat omkranser Danmarks største hedesø – Flyndersø. Midt i dette unikke vestjyske hedelandskab er Hjerl Hedes Frilandsmuseum placeret.

Hjerl Hedes Frilandsmuseum er et statsanerkendt, kulturhistorisk specialmuseum, organiseret som selvejende institution. Museet er åbent fra april til oktober 2009. Levendegjort fra ca. juli til midt i august.
www.hjerlhede.dk

JYLLANDSAKVARIET I THYBORØN
Et Natur- og oplevelsescenter på kanten af Vesterhavet der genspejler naturen omkring os.

www.jyllandsakvariet.dk

I JyllandsAkvariet kan du se, mærke og opleve et bredt udvalg af de mange forskellige fisk der lever i Nordsøen og Limfjorden.
www.jyllandsakvariet.dk

SNEGLEHUSET
Derude vestpå, hvor himmel og hav mødes, ligger der et helt utroligt hus, dekoreret med millioner af skaller, skabt af en enkelt mand gennem et langt liv. Det er Sneglehuset – som naturligvis ligger på Sneglevej i den sydvestlige bydel i Thyborøn.
www.sneglehuset.dk

Slut så dagen af med en solnedgangs tur på stranden nedenfor campingpladsen – se dét er rigtig ferie…